Versneld Traject bij KeuzeSprong

versneld-traject-keuzesprong

Voor 1 mei 2015 nog aanmelden voor je studie? Ons spoedtraject.

Het voorjaar is alweer in aantocht en dit betekent ook dat de eindexamens weer voor de deur staan. Wat mogelijk nog belangrijker is, jouw aanmelding voor een hogeschool of universiteit moet bijna binnen zijn! Weet je nog steeds niet goed wat jouw volgende stap wordt en kan je hier goede professionele hulp bij gebruiken? Keuzesprong heeft voor jou dé oplossing!

Binnen no-time een goede studiekeuze

Door middel van  onze nieuwe Fitch-analyse zijn wij in staat om jou pijlsnel inzicht te geven in jouw interesses, kernkwaliteiten, valkuilen en waarden. Vier hartstikke belangrijke en doorslaggevende elementen voor het maken van de juiste studiekeuze. Nadat je deze inzichten hebt opgedaan ga je zelf aan de slag met het bepalen van jouw top 3 studies, die we samen hebben uitgezocht. We helpen je bij het formuleren van die vragen waar je nog antwoord op wilt, voordat je de knoop doorhakt.

Al met al zijn we (ook afhankelijk van de flexibiliteit in jouw agenda) binnen 7 weken klaar met je studiekeuzetraject. Dit betekent overigens wel dat je hard aan de bak moet. Wij stellen ons in ieder geval flexibel op, als jij dat ook doet dan moet dat helemaal goed komen!

Meld je voor 18 maart aan en je traject is voor 1 mei afgerond

Sneller dan dit kunnen we je niet helpen, maar je bent hiermee wel op tijd voor je aanmelding. Interesse? Twijfel niet langer en vul dan gauw het contactformulier hieronder in en we plannen zo snel mogelijk een eerste gesprek met je in!

Versneld Studiekeuze-Traject!

Nog voor de zomervakantie een nieuwe studie. Meld je aan.

Boek nu een versneld traject