Loopbaanbegeleiding |
KeuzeSprong

Meer Werkplezier,

Meer Vrijheid

Vraag gratis intake aan

Loopbaanbegeleiding

1-op-1 trajecten met gedreven vakmensen die klaar zijn met het gedoe aan hun hoofd!

” KeuzeSprong staat voor ontspannen en zelfverzekerd in het leven staan.
Keuzes durven maken waar je achter staat, ook als die afwijken van anderen.
Voldoening en energie halen uit je werk, omdat je er jouw talenten in kwijt kan. Leren omgaan met obstakels en stress zodat je kan genieten van de momenten van nu.”

Aanpak begeleiding

Staan als een huis

De massa en de wereld vraagt steeds meer van jou. Neem met ons een stap terug en zoek de verdieping. Durf. Wees weer moedig.

Full Focus

We leven in een haastige wereld. Hierdoor weet je vaak niet meer wat voor jou echt belangrijk is. Gooi die knop om. Ontdoe je van de ruis.

Groei

Echt zakelijke groei bereik je pas als je echt in jezelf durft te investeren. Niet aan blijven modderen en alles op de automatische piloot.

Een Sprong in het Diepe

Reviews over onze begeleiding

Wat anderen zeggen zeggen over KeuzeSprong

Marije de Leest

Ik voelde me erg op mijn gemak bij Judith. Ze was duidelijk en kon goed uitleggen. Ze staat niet boven me, maar naast me.. lees meer

Lizan van Weerd

Ik vond dat Judith me erg goed kon aanvoelen wat ik nodig had bij elk gesprek. Ze heeft me laten inzien dat een loopbaankeus niet zwart/wit is.
lees meer

Waarom KeuzeSprong?

What you see is what you get

Als een spiegel en advocaat van de duivel geef ik terug wat opvalt, zodat we snel naar de kern komen. Eerlijk en oprecht. Begeleiding zonder fratsen. Je weet waar je aan toe bent en hoe het traject eruit komt te zien. Tussentijds een pauze of stoppen? Alles is mogelijk.

Op kantoor of in de natuur

We creƫren een open omgeving. Je zit daarbij niet vast aan een kantoorruimte. Samen de natuur in? Uiteraard. Soms moet je uit jouw omgeving en uit jouw comfortzone om erachter te komen wat jij echt wil en waar jij echt naartoe wilt!

Op naar jouw nieuwe toekomst

Neem Contact op