Studiekeuzecoaches en locaties van KeuzeSprong |
KeuzeSprong

over keuzesprong achtergrond

Wij zijn KeuzeSprong

And-Sign

Wij zijn Anders

 

over keuzesprong achtergrond

Wij zijn KeuzeSprong

And-Sign

Wij zijn Anders

 

over keuzesprong achtergrond

Wij zijn KeuzeSprong

And-Sign

Wij zijn Anders

 

Onze Coaches

Maak kennis met het team achter KeuzeSprong

 • judith-kleur4

  Judith Knobbout – Gerdessen

  Eigenaar / Studiekeuze- en loopbaancoach, 32 jaar

  Ervaring

  Judith was onder andere werkzaam als studiekeuze- en loopbaancoach op de universiteit van Utrecht, Tilburg & Nijmegen. Ze is aangesloten bij beroepsvereniging Noloc en een gecertificeerde Fitch-coach.

  Bijzonder

  Judith is helder, praktisch en eerlijk. Sinds 2011 begeleid zij jongeren en volwassenen succesvol bij hun studie- of loopbaankeuze. Als ervaringsdeskundige leert ze je keuzes maken die bij je passen en waar je energie van krijgt, ook al zijn ze spannend.

 • Annemarie van Zuilen

  Studiekeuzecoach, 46 jaar

  Ervaring

  Annemarie is breed opgeleide studiekeuze- en loopbaanprofessional met vele jaren ondernemerservaring. Tevens is zij gecertificeerd Fitch-consultant.

  Bijzonder

  Annemarie is een intuïtieve en doortastende coach die met een heldere blik naar jou en je studiekeuze kan kijken. Bij Annemarie krijg je een duidelijk beeld van je talenten en hoe je deze voor jezelf kunt inzetten. Ze brengt je in contact met je gevoel waardoor het duidelijk wordt waar je energie van krijgt.

 • Elke-van-breda-coach-keuzesprong

  Elke van Breda

  Studiekeuzecoach, 36 jaar

  Ervaring

  Elke is sociologe (MSc.) en werkt al enkele jaren als studiekeuze-/loopbaancoach en organisatieadviseur. Tevens is zij gecertificeerd Fitch-consultant.

  Bijzonder

  Elke is grondig, kritisch en belangstellend. Door haar ervaring als organisatieadviseur heeft zij veel kennis van functies binnen bedrijven. Hierdoor weet ze ook een goed beeld te scheppen van diverse beroepen.

ijsberg-noshadow

 

Vind een locatie bij jou in de buurt

We zitten in Geldrop, Dordrecht, Utrecht, Den Bosch, Gorinchem & Eindhoven

stad utrecht locaties mobile

Onze Coaches

Maak kennis met het team achter KeuzeSprong

judith gerdessen keuzesprong

Judith Knobbout – Gerdessen

Oprichtster / Studiekeuzecoach

Ervaring

Judith was werkzaam als Studiekeuzecoach op de universiteit van Utrecht, Tilburg & Nijmegen. Ze is aangesloten bij beroepsvereniging Noloc en een gecertificeerde Fitch-coach.

Bijzonder

Judith is helder, praktisch en duidelijk. Op studiekeuzegebied beschikt ze over een ruime bagage: zo was ze zowel decaan als studiekeuzecoach. Door haar uitgebreide kennis van studies, scholen en universiteiten weet ze je met veel vragen te helpen.

henriette den boer foto keuzesprong

Henriette den Boer

Studiekeuzecoach

Ervaring

Henriette is een Arbeids- en Organisatiepsycholoog met meerdere jaren ervaring als Studiekeuze- en Loopbaancoach. Ze is een gecertificeerde Fitch-coach.

Bijzonder

Henriette kenmerkt zich door intuïtieve & creatieve aanpak. Ze onderscheidt zich door haar achtergrond als psychologe te combineren met haar kennis van studiekeuzes. Hierdoor weet ze sneller tot de kern van jouw studiekeuzeprobleem door te dringen.

Elke-van-breda-coach-keuzesprong

Elke van Breda

Studiekeuzecoach, 33 jaar

Ervaring

Elke is sociologe (MSc.) en werkt al enkele jaren als studiekeuze-/loopbaancoach en organisatieadviseur. Tevens is zij gecertificeerd Fitch Consultant.

Bijzonder

Elke is grondig, kritisch en belangstellend. Door haar ervaring als organisatieadviseur heeft zij veel kennis van functies binnen bedrijven. Hierdoor weet ze ook een een goed beeld te scheppen van diverse beroepen.

Kies de juiste studie/baan

Met onze begeleiding kies je nooit verkeerd

Plan een intakegesprek