Studiekeuzecoaches en locaties van KeuzeSprong |
KeuzeSprong

over keuzesprong achtergrond

Wij zijn KeuzeSprong

And-Sign

Wij zijn Anders

 

keuzesprong studie kiezen welke kant kiezen

Noem ons gek, maar wij geloven dat goede studiekeuzebegeleiding meer is dan een vaststaand programma van een aantal gesprekken & een simpele studiekeuzetest.

Echte begeleiding zet precies de tools in die jij nodig hebt om de knoop door te hakken. Een echte maatwerkoplossing dus. Dat is waar KeuzeSprong voor staat.

Bij ons is de kwaliteit van de begeleiding het enige wat telt. We maken gebruik van de laatste inzichten en helpen actief mee aan de ontwikkeling van de meest vooraanstaande methodes op het gebied van studiekeuzes.

Maak kennis met KeuzeSprong en leer waarom een keuze voor ons de keuze voor jou een stuk makkelijker maakt.

 

Vind een locatie bij jou in de buurt

We zitten in Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Geldrop & Eindhoven

stad utrecht kanaal

 

Onze Coaches

Maak kennis met het team achter KeuzeSprong

 • judith-kleur4

  Judith Gerdessen

  Oprichtster / Studiekeuzecoach, 31 jaar

  Ervaring

  Judith was onder andere werkzaam als studiekeuzecoach op de universiteit van Utrecht, Tilburg & Nijmegen. Hiernaast was ze decaan. Ze is aangesloten bij beroepsvereniging Noloc en een gecertificeerde Fitch-coach.

  Bijzonder

  Judith is helder, praktisch en duidelijk. Op studiekeuzegebied beschikt ze over een ruime bagage: zo was ze decaan & studiekeuzecoach op meerdere universiteiten. Door haar uitgebreide kennis van studies, scholen en universiteiten weet ze je met veel vragen te helpen.

 • Annemarie van Zuilen

  Studiekeuzecoach, 46 jaar

  Ervaring

  Annemarie is breed opgeleide studiekeuze- en loopbaanprofessional met vele jaren ondernemerservaring. Tevens is zij gecertificeerd Fitch-consultant.

  Bijzonder

  Annemarie is een intuïtieve en doortastende coach die met een heldere blik naar jou en je studiekeuze kan kijken. Bij Annemarie krijg je een duidelijk beeld van je talenten en hoe je deze voor jezelf kunt inzetten. Ze brengt je in contact met je gevoel waardoor het duidelijk wordt waar je energie van krijgt.

 • Elke-van-breda-coach-keuzesprong

  Elke van Breda

  Studiekeuzecoach, 36 jaar

  Ervaring

  Elke is sociologe (MSc.) en werkt al enkele jaren als studiekeuze-/loopbaancoach en organisatieadviseur. Tevens is zij gecertificeerd Fitch-consultant.

  Bijzonder

  Elke is grondig, kritisch en belangstellend. Door haar ervaring als organisatieadviseur heeft zij veel kennis van functies binnen bedrijven. Hierdoor weet ze ook een goed beeld te scheppen van diverse beroepen.

 • amber-website

  Amber Rookus

  Studiekeuzecoach, 32 jaar

  Ervaring

  Amber is afgestudeerd in HRM met als specialisatie: Loopbaanontwikkeling & Arbeidsintegratie. Zij heeft tijdens haar studie en stages veelvuldig jongeren ondersteund in het maken van een (nieuwe) studiekeuze.

  Bijzonder

  Amber is een intuïtieve en spontane coach die met een frisse blik naar jouw studiekeuze kan kijken. Bij Amber kom je meer over jezelf te weten en kom je beter in contact met jouw gevoel. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker om een studie te kiezen.

ijsberg-noshadow

 

Vind een locatie bij jou in de buurt

We zitten in Geldrop, Dordrecht, Utrecht, Den Bosch, Gorinchem & Eindhoven

stad utrecht locaties mobile

Onze Coaches

Maak kennis met het team achter KeuzeSprong

judith gerdessen keuzesprong

Judith Knobbout – Gerdessen

Oprichtster / Studiekeuzecoach

Ervaring

Judith was werkzaam als Studiekeuzecoach op de universiteit van Utrecht, Tilburg & Nijmegen. Ze is aangesloten bij beroepsvereniging Noloc en een gecertificeerde Fitch-coach.

Bijzonder

Judith is helder, praktisch en duidelijk. Op studiekeuzegebied beschikt ze over een ruime bagage: zo was ze zowel decaan als studiekeuzecoach. Door haar uitgebreide kennis van studies, scholen en universiteiten weet ze je met veel vragen te helpen.

henriette den boer foto keuzesprong

Henriette den Boer

Studiekeuzecoach

Ervaring

Henriette is een Arbeids- en Organisatiepsycholoog met meerdere jaren ervaring als Studiekeuze- en Loopbaancoach. Ze is een gecertificeerde Fitch-coach.

Bijzonder

Henriette kenmerkt zich door intuïtieve & creatieve aanpak. Ze onderscheidt zich door haar achtergrond als psychologe te combineren met haar kennis van studiekeuzes. Hierdoor weet ze sneller tot de kern van jouw studiekeuzeprobleem door te dringen.

Elke-van-breda-coach-keuzesprong

Elke van Breda

Studiekeuzecoach, 33 jaar

Ervaring

Elke is sociologe (MSc.) en werkt al enkele jaren als studiekeuze-/loopbaancoach en organisatieadviseur. Tevens is zij gecertificeerd Fitch Consultant.

Bijzonder

Elke is grondig, kritisch en belangstellend. Door haar ervaring als organisatieadviseur heeft zij veel kennis van functies binnen bedrijven. Hierdoor weet ze ook een een goed beeld te scheppen van diverse beroepen.

Kies de juiste studie

Met onze studiekeuzebegeleiding kies je nooit verkeerd

Plan een intakegesprek