KeuzeSprong breidt met nog 2 locaties uit!

Volgende maand bestaat KeuzeSprong alweer 8 jaar!
Echt geweldig dat wij elk jaar weer vele jongeren kunnen helpen bij het maken van hun eigen studiekeuze. Een die zij met vol (zelf)vertrouwen en succes aangaan. Het mooie is dat we dit nu ook in het oosten van het land kunnen gaan doen.

Eigenaar Judith Knobbout is verhuisd naar Ede en zij zal dan ook studiekeuzebegeleiding in Ede en Arnhem aanbieden. Dit naast de steden Utrecht, Tiel en Den Bosch.

Coach Elke doet dit al jaren in de plaats Geldrop (bij Eindhoven) en coach Annemarie is sinds dit voorjaar bij KeuzeSprong gekomen en coacht in de plaatsen Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem en Oudewater.

De nieuwe locaties

Arnhem
Boven het station van Arnhem aan de Nieuwe stationsstraat 10, zal coach Judith jou begeleiden bij je studiekeuze. Prachtige plek, want je bent binnen 3 minuten lopen vanuit het treinstation op de locatie. Daarnaast heeft het mooi uitzicht, omdat het zo hoog zit. Daar kan je mooi van een afstand naar je studiekeuze kijken.

Ede
Pal naast het Edese bos is de locatie waar coach Judith in Ede je kan coachen bij het maken van jouw studiekeuze. Dit is aan de Bennekomseweg 41.
Er stopt een bus bij de locatie die elk kwartier vanaf station Ede-Wageningen vertrekt, maar je kan ook lopen vanaf het station. Daar doe je ongeveer een kwartier over.
Dus we kunnen het bos in gaan of wellicht spreek ik je binnenkort in onderstaande ruimte.