Aanpak-Loopbaanbegeleiding |
KeuzeSprong

Op zoek naar Motivatie?

Dan moet je niet bij ons zijn.

Wij geloven in mensen die voor werk willen gaan.
Ook als ze even niet weten welk werk of obstakels ervaren om daar te komen.
We vertellen wat we zien dat jij niet ziet. We houden je scherp. We dagen je uit tot groei.

Geen Standaard Aanpak

We geloven niet in een 100% standaard aanpak. Ieder mens is anders en zit anders in elkaar. Daarom wordt er ook zo veel geld en tijd verspild aan training en coaching. Eenzijdige begeleiding werkt gewoon niet.

Wij staan voor een ander type mindset en begeleiding.
In die begeleiding haal jij de meeste waarde uit de volgende peilers:

Stap uit de Rat-race!

De massa probeert jou in een steeds snellere wereld steeds harder te laten hollen. Dat pakken wij anders aan. En dat vergt een hoop moed. Samen nemen we een stap terug, om de verdieping te zoeken die de haastige rest ontgaat: Want wat is voor jou nu echt belangrijk?

Fantasie├źn betalen geen rekeningen

Wij geloven niet in de mindset van “geloof in jezelf, dan komt het wel goed”. We leven in het westen. Prestaties doen er nu eenmaal toe. Werken aan jouw toekomstdroom is leuk, maar het gaat je niet helpen met het betalen van jouw rekeningen. Daarom is belangrijk dat je scherp hebt wat jij in huis hebt en hoe je jouw ambities gaat bereiken.

We zijn (nog) geen robots

Mensen zijn niet 100% rationeel. Dan heeft het ook geen zin om alles emotieloos te benaderen. Iedereen heeft angsten en obstakels die in de weg liggen. We geloven daarom niet in een eenzijdige benadering, maar hebben oog voor de irrationele mens. Pas als je met alle externe en interne obstakels leert om te gaan, kan je echt meters maken.

Weet je zeker dat je niks mist?

We leven in een wereld met steeds meer prikkels. De massa is daarbij steeds op zoek naar iets nieuws. Wij stappen daar bewust uit en doen een stapje terug: Want wordt jij wel zo enthousiast van de dingen die jij nu allemaal onderneemt? En wat mist er in jouw leven? Pas als je dat goed inziet kan je echt groeien.

Inhoud alleen is kansloos

We kunnen een alcholist wel de beste strategie geven om te stoppen met alcohol, de kans dat hij het daarna ook daadwerkelijk doet is betrekkelijk klein. Er is een groot verschil tussen theorie en praktijk. Daarom focussen we ons in de trajecten ook op hoe jij je ambities ook daadwerkelijk succesvol kan realiseren.

Ben jij er klaar voor?

Neem contact op