Aanpak-Loopbaanbegeleiding |
KeuzeSprong

Op zoek naar het antwoord op al je vragen?

Die ga je niet van mij krijgen. Ik heb geen gouden laatje waar ze zich bevinden.

Met deze begeleiding ga je wel alle antwoorden (and more!) vinden die jij al heel lang in huis hebt. Ze zijn recht voor je neus, alleen zie jij ze nog niet. Ze zijn verstopt onder lagen van ‘doen zoals het hoort’, jezelf aanpassen, gedragen volgens de verwachtingen en een wandelend hoofd zijn.

Samen gaan we die antwoorden in jou vinden, zodat je niet alleen weet wat je wil in je loopbaan, maar er ook echt voor durft te gaan!

Geen Standaard Aanpak

We geloven niet in een 100% standaard aanpak. Ieder mens is uniek en zit anders in elkaar. Er wordt zo veel geld en tijd verspild aan oppervlakkige training en coaching. Eenzijdige begeleiding werkt gewoon niet.

Wij staan voor een ander type mindset en begeleiding. Voor naar de kern gaan en van jouw obstakels en verlangens. Geen Quick fix dus. Wel coaching met diepgang en duurzaamheid.

In die begeleiding haal jij de meeste waarde uit de volgende peilers:

Stap uit de Rat-race!

De massa probeert jou in een steeds snellere wereld steeds harder te laten hollen. Dat pakken wij anders aan. En dat vergt een hoop moed. Samen nemen we een stap terug, om de verdieping te zoeken die de haastige rest ontgaat: Want wat is voor jou nu echt belangrijk?

Fantasie├źn betalen geen rekeningen

Wij geloven niet in de mindset van “geloof in jezelf, dan komt het wel goed”. Uiteindelijk draait het om de acties die jij uitvoert. Het is enorm belangrijk dat je een toekomstdroom hebt en het is nog belangrijker dat je ervoor in beweging komt om het te realiseren. Daarom is belangrijk dat je scherp hebt wat jij in huis hebt en hoe je jouw ambities gaat bereiken.

We zijn (nog) geen robots

Mensen zijn niet 100% rationeel. Dan heeft het ook geen zin om alles emotieloos te benaderen. Iedereen heeft angsten en obstakels die in de weg liggen. We geloven daarom niet in een eenzijdige benadering, maar hebben oog voor de irrationele mens. Pas als je met alle externe en interne obstakels leert om te gaan, kan je echt meters maken.

Weet je zeker dat je niks mist?

We leven in een wereld met steeds meer prikkels. De massa is daarbij steeds op zoek naar iets nieuws. Wij stappen daar bewust uit en doen een stapje terug: Want wordt jij wel zo enthousiast van de dingen die jij nu allemaal onderneemt? En wat mist er in jouw leven? Pas als je dat goed inziet kan je echt groeien.

Inhoud alleen is kansloos

We kunnen een alcholist wel de beste strategie geven om te stoppen met alcohol, de kans dat hij het daarna ook daadwerkelijk doet is betrekkelijk klein. Er is een groot verschil tussen theorie en praktijk. Daarom focussen we ons in de trajecten ook op hoe jij je ambities ook daadwerkelijk succesvol kan realiseren.

Ben jij er klaar voor?

Neem contact op