Hoe kies je een goede studiekeuzecoach? |
KeuzeSprong

Onze Voordelen – OUD

Voordelen van KeuzeSprong

De voordelen van studiekeuzebegeleiding van KeuzeSprong zijn voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies wat je kan verwachten.


apple-itunes-u-app-icon-thumb1-e1329013588997Deskundig

Bij ons ben je verzekerd van hoge kwaliteit. Studiekeuzecoach Judith heeft bij meerdere studiekeuzecentra op universiteiten gewerkt en verwierf landelijke bekendheid met haar onderzoek naar studiekeuzebegeleiding. KeuzeSprong heeft bijvoorbeeld gewerkt met Erasmus Universiteit aan het  Studiekeuzecentrum voor scholieren.


passend2
Maatwerk

Vaak zien we dat er in de markt veel standaard trajecten worden aangeboden. Bij KeuzeSprong doen wij het anders: Fris, betaalbaar maatwerk gericht op jouw behoeftes. Blijkt er na het intakegesprek dat je 1 of 2 gesprekken nodig hebt om jou op weg te helpen? Geen probleem, bij ons zit je niet vast aan een traject met vele gesprekken.


huishoudboekje
Betaalbaar

Wij rekenen betaalbare tarieven doordat wij slim besparen op overbodige dure testen en kantoorkosten, hierdoor besparen jongeren bij ons vaak honderden euro’s.


schoolport
Vernieuwende opdrachten

Concurrenten bieden vaak standaardtesten aan. KeuzeSprong heeft in-house zelf studiekeuzeopdrachten ontwikkeld, gebaseerd op de laatste inzichten en de goede onderdelen die wij bij verschillende studiekeuzecentra in Nederland hebben gezien. Wij werken op een verfrissende manier stap voor stap toe naar jouw eigen studiekeuze.


document
Onderscheidende methodiek

KeuzeSprong is gecertificeerd in de Rupert-Spijkerman methode. Slechts een select aantal studiekeuzecoaches in Nederland hebben dit certificaat, waarmee zij op een specialistisch niveau studiekeuzecoaching kunnen geven. De methode zorgt ervoor dat jij op een actieve en grondige manier naar je studiekeuze toewerkt!


nazorg2
Nazorg

KeuzeSprong begeleid je totdat je ook daadwerkelijk een studiekeuze hebt gemaakt. Ook bieden wij na het afronden van de studiekeuzegesprekken ondersteuning aan. Hiermee zijn wij onderscheidend van concurrenten die van traject naar traject werken.


verrassing 2
Flexibel

Gesprekken bij KeuzeSprong zijn op vele verschillende locaties in te plannen in midden- en zuid Nederland. Keuzesprong zit gevestigd in Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Gorinchem, Tiel, Tilburg, Utrecht en Zaltbommel. Hierdoor is KeuzeSprong altijd dicht bij huis. Dit bespaart jou (reis)kosten!


deskundigheid
Gecertificeerd

KeuzeSprong staat ingeschreven bij de beroepsvereniging NOLOC als erkent loopbaanprofessionas. Tevens is KeuzeSprong in het bezit van een Rupert Spijkerman certificaat. Dit is een (post-HBO) certificaat voor studiekeuzecoaches waarmee de professionaliteit van onze dienstverlening is gegarandeerd.


stressDichtbij jouw belevingswereld

Als Young-Professionals staat de coaches dicht bij de belevingswereld van jongeren. Geen vrouw van 40-50 jaar die na vele jaren in het bedrijfsleven, de studiekeuzebegeleiding er maar bij doet. Nee, gewoon coaches die weten wat je doormaakt en allen al vroeg begonnen met specialiseren op studiekeuzecoaching. 

Vul hieronder het contactformulier in. Er wordt binnen 24 uur gereageerd.

[contact-form-7 404 "Not Found"]