Studiekeuzebegeleiding in Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Gorinchem, Tiel, Tilburg, Utrecht en Zaltbommel. |
KeuzeSprong

Onze studiekeuzebegeleiding

Wie zijn wij en waar staan wij voor? Leer meer over KeuzeSprong!

studiekeuzebegeleiding onze visie

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer?

Wees niet getreurd. Je bent niet de enige! Wist je bijvoorbeeld dat:

  • 1 op de 3 mensen na 20 jaar geen werk meer doet dat te maken heeft met hun studie
  • Ruim 70% van alle scholieren moeite heeft met het kiezen van een studie ( bron)
  • 50% van alle studenten uiteindelijk een studie kiest waar ze achteraf niet tevreden over zijn.
  • 24% van alle studenten op hbo/wo uiteindelijk uitvalt door een verkeerde keuze

 


studiekeuzebegeleiding-doel-en-visieWat voor oplossing bieden wij?

Onze visie is om het aantal studenten dat uiteindelijk een verkeerde studie kiest sterk te verlagen. Jouw talenten, motivatie en passie gaan verloren bij het kiezen van een verkeerde studie.

De oplossing die wij bieden is een zelfontwikkeld studiekeuzetraject waarmee we ervoor zorgen dat jij een goede en weloverwogen studiekeuze maakt. Hierbij specialiseren we ons in scholieren die het echt niet weten of studenten die al eens een verkeerde studie hebben gekozen.

 


studiekeuzebegeleiding-onze-visie-wat-wij-bieden

Onze studiekeuzegeleiding: Hoe gaan we te werk?

Via ons intensieve traject leer je jezelf heel goed kennen. Wij hanteren de Fitch Methode dat ervoor zorgt dat er diep ingegaan wordt op de belangrijkse onderdelen van het studiekeuzeproces.

We stellen samen een duidelijk plan op met duidelijke criteria waar jouw studie en beroep aan moet voldoen. We loodsen je door het hele proces heen en laten je zien waar je op moet letten (waar andere studenten vaak de fout in gaan). Via ons netwerk brengen we je daarbij in contact met mogelijke beroepen, stages en vervolgopleidingen om te kijken wat je echt leuk vindt. Zo maak je zelf grondig je eigen studiekeuze.


studiekeuzebegeleiding-wat-bieden-wij

Is Studiekeuzebegeleiding het perfecte gereedschap?

Helaas is studiekeuzebegeleiding niet het gereedschap waarmee we voor jou de baan voor het leven in elkaar kunnen timmeren. Onze studiekeuzebegeleiding zorgt er echter wel voor dat de kans dat je een verkeerde studie kiest heel klein is. Meer dan 95% van al onze klanten is nu (2-3 jaar na dato) nog steeds heel tevreden over de studie die ze gekozen hebben. Lees hiervoor ook de reviews van onze klanten.

Studiekeuzebegeleiding is hierbij echt een investering in jezelf. Onze begeleiding zorgt ervoor dat je heel goed naar jezelf leert kijken en leert wat je precies wilt. Daarbij leer je aan welke criteria/wensen jouw studie moet voldoen. Wij geven jou het gereedschap om in jouw leven bij de belangrijke keuzes een goede keuze te maken.


[contact-form-7 404 "Not Found"]