Toch in Corona-tijd een goede studiekeuze maken!

Twijfel je tussen een paar HBO of Universitaire studies? Zit je nog met vragen die je maar niet beantwoord krijgt? Wil je zeker zijn van jouw studiekeuze?

Met KeuzeSprong begeleid ik al ruim 8,5 jaar met veel plezier en succes studiekiezers naar hun meest passende studiekeuze. Ik help jou ook graag daarbij, vooral in deze tijd. Dit doe ik met een studiekeuzecheck.

Dit kan je verwachten van de studiekeuzecheck:

  • Een persoonlijk gesprek van maximaal een uur met mij,
  • Al jouw twijfels en vragen worden besproken,
  • Na het gesprek ben je verder met je studiekeuze en weet je wat je kan doen om de (studie)knoop door te hakken.

Graag zet ik mijn ruime ervaring als professionele studiekeuzecoach voor je in.

Je kan je hiervoor opgeven door onderstaand contactformulier in te vullen. Ik neem dan snel contact met je op om het gesprek digitaal in te plannen. Het gesprek kost € 75,- inclusief BTW*.

Review Bente

Door middel van KeuzeSprong leerde ik eerst te kijken naar wie ik ben en wat ik leuk vind en zodra ik dat wist kon ik dat koppelen aan een studie. Nu heb ik een studie gevonden die aan al mijn eisen voldoet en 100% bij mijn interesses past.

Review Mike

Mijn ervaring met KeuzeSprong was heel goed, alles word heel duidelijk uitgelegd en ze doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Ik heb alle hulp gekregen die ik nodig had om verder te gaan, dus dit is echt een aanrader voor als je niet weet welke keuze je moet maken.

*Bij meer begeleiding dan dit gesprek geldt het normale uurtarief van € 85,- excl. BTW.

deze studiekeuzecheck is niet meer beschikbaar