reviews van de studiekeuzebegeleiding |
KeuzeSprong

Onze Reviews

De begeleiding van KeuzeSprong scoort een 9,2 op basis van meer dan 40 reviews. Check de reviews hieronder.

Meer Reviews 

 

prijs1

9,2

Service

prijs2

8,4

Klanttevredenheid

prijs2

8,9

Prijs/Kwaliteit

Wat 100% echte klanten over ons zeggen 

vrouw-avatarMatthias

Hele persoonlijke en professionele begeleiding. Het beste vond ik in het keuzeproces – van waar ik stond tot aan de uiteindelijke keuze – dat vanaf het begin ik meteen overzicht/duidelijkheid kreeg. Vanaf daar hele duidelijke opdrachten/criteria waarmee je steeds een stapje verder komt en je echt je eigen keuze maakt in je eigen tempo.

4sterren

man-avatarSimon

Toen ik begon was ik eerst vrij sceptisch ik had er van verwacht je doet wat testjes daar komt wat uit en dat is het. Maar in tegendeel je zoekt uit wat je nou echt wil en daar wordt op doorgedrukt van wil je het echt, er worden andere opties aangeboden om te kijken of je dat wat niet vind. Door steeds meer dingen uit te sluiten kom je uiteindelijk bij wat bij jou mogelijk goed zou liggen. De studiecoach was heel vriendelijk en behulpzaam.

vrouw-avatarLisa

Door de verschillende opdrachten die we besproken in de gesprekken ben ik steeds verder gekomen en heb ik uiteindelijk een studie gevonden. Ze hebben mij goed begeleid en duidelijke, soms wel lastige, opdrachten gegeven. Ik vond het fijn om feedback te krijgen. Fijn om iemands mening te horen die verder van je afstaat. Ik weet zeker dat ik zonder deze coaching nooit bij deze studie was uitgekomen. Ik vond het een goede manier om dingen over mezelf te weten te komen wat heeft geleid tot een studiekeuze.4sterren

vrouw-avatarInge

Keuzesprong heeft meteen persoonlijke aandacht. Er wordt eerst gekeken wat je al weet over jezelf en wat je te weten wilt komen. Aan de hand van verschillende opdrachten kom je erachter wie je bent en wat bij je past.

Er wordt eerst echt naar jezelf gekeken en niet naar studies, dat vond ik heel belangrijk. Door het eerst los te zien kun daarna dingen gaan combineren en zo bekijken wat echt bij je past. Vervolgens ga je zelf op zoek naar de juiste studie ook door opdrachten te maken. Uiteindelijk heb ik een studie gevonden die mij eerder niet was opgevallen.

5rating

vrouw-avatarElla

Voordat ik aan Keuzesprong begon was het voor mij een hel om te kiezen. De vragen die dagelijks door mijn hoofd spookte waren: Kan ik dit wel? Ben ik te jong? Wat wil ik? Wil ik mijn dromen volgen of de makkelijke weg kiezen? 

Ik kan nu met trots zeggen dat ik meer dan de helft van deze vragen beantwoord heb gekregen, alleen al door de gesprekken met de geduldige en lieve begeleidster, maar ook door de testen die we gedaan hebben. De testen lieten zien wat ik kon ,wat mijn valkuilen zijn en waar ik goed in ben. Keuzesprong is niet alleen voor opleidingen ,maar ook om een paar stappen dichterbij jezelf te komen en jezelf te leren kennen.

5rating

vrouw-avatarRenee

Het fijne van de begeleiding bij Keuzesprong vond ik dat ze met praktische opdrachten werken die logisch zijn opgebouwd. En deze opdrachten passen ze aan aan je persoonlijke behoeftes. Daarnaast houden ze goed en snel contact via e-mail, waardoor snel na je gesprek je al een samenvatting ervan ontvangt en eventuele nieuwe opdrachten.4sterren

man-avatarOliver

Geweldige begeleiding en een top begeleidster! Ik was op zoek naar een doel, dit heb ik gevonden en ik weet nu hoe ik het kan bereiken. Ik wilde weten wat voor beroep ik wilde gaan doen en welke Master daarbij past. Ik weet dat ik de consulting kant op wil in Accounting, Audit of Control. Dit is een richting die ik zelf nooit had zien staan als mogelijkheid. Maar het klopt toch en past erg bij mij.

5rating

man-avatarPeter

Erg behulpzaam en altijd bereid om je te helpen.  Je leert meer over jezelf en hoe je het beste in je element zit. En natuurlijk welke studies er bij je werkwijze zouden passen. Welke criteria je zelf moet stellen aan een studie, en wat je zou kunnen vragen op open dagen. 

Zelfs als je een paar opties al hebt bekeken, bieden ze soms ook aan via connecties een gesprek te plannen met iemand die al in het bedrijfsleven zit. Kortom, ik ben erg tevreden over de service.

4sterren