Studiekeuzebegeleiding via Skype |
KeuzeSprong

Studiekeuzebegeleiding via Skype

Ook studiekeuze begeleiding volgen via skype? Dat kan. Vul onderstaand contactformulier in zodat wij zo snel mogelijk een afspraak kunnen inplannen.

contactformulier-invullen

Stap 1: Neem contact op

Vul onderstaand contactformulier in en neem contact op met KeuzeSprong

Skype-icon

Stap 2: Skypen

Je belt in via skype en voert alle gesprekken online uit

studiekeuzebegeleiding

Stap 3: Verdere begeleiding

Je voert (online) testen uit, krijgt tips en we begeleiden je actief bij je keuze.

studie-gevonden

Stap 4: Nieuwe studie!

Na een aantal gesprekken heb je een nieuwe studie gevonden!

Stap 2: Skypen

  • Gemiddeld bestaat de begeleiding uit  6 gesprekken. Echter, de ervaring leert dat sommige klanten het traject in iets minder of iets meer gesprekken afronden

  • Vooraf is natuurlijk 100% zeker dat de begeleiding ook goed aanslaat en dat je een studie vind waar je heel blij mee bent. Echter, uit verschillende onderzoeken naar oud klanten blijkt dat meer dan 95% heel tevreden is over de gekozen studie met onze begeleiding. 

  • Naast de gesprekken zetten wij ons netwerk in zodat we je kunnen helpen met bijvoorbeeld: proefstuderen, een korte stage of een interview met iemand van de studie die jij op het oog hebt. Zo weet je straks zeker dat de studie ook bij je past.

Stap 3: Inhoud begeleiding

  • Een studiekeuzetraject bestaat uit 3 onderdelen:  Ontdekken, Oriënteren en Kiezen. In deel 1 leer je jezelf kennen (inclusief Fitch test) en maak je opdrachten om erachter te komen wat jij belangrijk vindt in een studie. In deel 2 ga je je samen met onze hulp oriënteren op studies. Pas in het derde deel ga je je uiteindelijke keuze maken. 

  • We gebruiken geen standaardtesten. Samen met Fitch hebben we een test ontwikkeld speciaal voor studiekeuzebegeleiding. Met deze test leer je beter jezelf kennen en is het ook mogelijk om veel betere studies bij jouw persoonlijkheid uit te zoeken. 

  • Een individueel gesprek van een uur via Skype: € 50,–

[contact-form-7 404 "Not Found"]