studiekeuzebegeleiding voor Bachelors en Masters |
KeuzeSprong

Studiekeuzebegeleiding van KeuzeSprong

Vertrouwd bij meer dan 400+ klanten. Al onze coaches zijn geaccrediteerd en gecertificeerd.

Meer weten? Boek Nu Gratis een Intake

Help mij bij mijn studiekeuze

studiekeuze maximaal resultaat

Maximaal Resultaat

Bij ons ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. 100% van onze studenten vond binnen 6 gesprekken een studie. Onze begeleiding scoort een 9,2 en minder dan 5% stopt met hun studie.

blueprints-green

Grondige Keuze

Onze bewezen methode zorgt ervoor dat je echt een grondige keuze maakt. Je komt erachter welke studies het best bij jouw kwaliteiten en interesses passen. Hierdoor kan je een nog betere keuze maken.  

gemak studiekeuzebegeleiding

Gemak

Je leeft vast met veel vragen! Per gesprek knippen we daarom alles in kleine stukjes. Daarna nemen we alles stap-voor-stap samen door. Zo krijg je structuur en wordt  jouw studiekeuze makkelijk en simpel. 

test1

Meer dan 50% kiest een verkeerde studie!

Zelf een studie kiezen is echt niet gemakkelijk.   

Wist je bijvoorbeeld dat 31% van de studenten binnen 1 jaar stoppen met hun studie omdat deze tegenvalt (cijfers: Inspectie van het Onderwijs). Het gevolg? Demotivatie en veel verspilde tijd/geld/moeite. 

Dit kan jij voorkomen. Uit cijfers van de Universiteit van Utrecht blijkt dat studenten na studiebegeleiding bijna niet meer stoppen met hun studie. Ze zijn beter voorbereid. Weten waarvoor ze het doen en hebben een heldere visie en doel voor ogen. 

Onze begeleiding: Binnen 3 stappen de juiste studie!

rocket

Stap 1: Ontdekken

Tijdens de eerste 2 gesprekken leer je jezelf beter kennen. Je krijgt inzicht in je talenten en hoe anderen jou zien. Hierdoor wordt het makkelijker makkelijker om een studie te kiezen die goed bij je past. 

grondige keuze

Stap 2: Fitch-Test

Je krijgt een nog beter beeld van jezelf doordat we de uitkomsten van de gesprekken combineren met onze Fitch Test. Hierdoor ontdek je waar de ideale studie aan moet voldoen. 

gemak studiekeuzebegeleiding

Stap 3: Kiezen

Er komt helderheid en duidelijkheid. We stellen een actieplan op met duidelijke stappen. We helpen je bij het vinden van studies waar je niet aan zou denken. We helpen je intensief bij het maken van de beste keuze!

Wees er snel bij!

De mogelijkheden om potentiële studies goed te onderzoeken neemt met de dag af. Nu de deadlines voor inschrijving naderen zijn er minder mogelijkheden voor meeloopdag/ Open Dagen bij de studie. Geef je dus snel als je interesse hebt in onze begeleiding.

tarieven studiekeuzebegeleiding pakket hart

Plus

€ 1049

inc. BTW

+ 8 Studiekeuze gesprekken
+ Opdrachten
+ 2 Fitch Testen
+ Extra: Studie ervaren

In 6 gesprekken begeleiden we je naar een passende studiekeuze. Hiernaast krijg je 2 extra gesprekken waardoor je de studie ook live gaat ervaren en onderzoeken we de beroepsmogelijkheden.

 Intakegesprek boeken

tarieven studiekeuzebegeleiding pakket ster

Premium

€ 739

inc. BTW

+ 6 Studiekeuze gesprekken
+ Opdrachten
+ 2 Fitch Testen

Binnen 6 gesprekken begeleidingen wij jou naar een passende studiekeuze. Na de begeleiding heb je een 1 studie die echt bij jou past. Kortom: Je bent klaar voor de toekomst!

Intakegesprek boeken!

tarieven studiekeuzebegeleiding pakket plus

Basis

€ 479

inc. BTW

+ 3 Studiekeuze gesprekken
+ Opdrachten
+ 2 Fitch Testen

In 3 gesprekken krijg jij een shortlist van 10 mogelijke studies. Met deze lijst, de Fitch Test en al onze tips ga je zelf verder om uiteindelijk de studie te kiezen die het best bij jou past.

Intakegesprek boeken

foto review demi keuzesprong

Demi

Duidelijke en persoonlijke hulp. Het maken van een studie keuze is heel lastig. De begeleiding is erg persoonlijk en erg flexibel. Super ervaring!

Dit is wat klanten over KeuzeSprong zeggen

foto bram keuzesprong

Bram

Goede hulp en begeleiding gehad. Alle verslagen, tests en opdrachten heel duidelijk en overzichtelijk aangeleverd gekregen. Top!

foto sil keuzesprong

Sil

Heb je hulp nodig bij het nemen van je studiekeuze is dit bedrijf zeer zeker aan te raden. Het bedrijf vind het namelijk daadwerkelijk belangrijk dat je goede hulp krijgt.

Heb je vragen of wil je starten met de loopbaanbegeleiding?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met je op om alles door te bespreken.

Voornaam

Achternaam


E-mailadres

Telefoonnummer


Locatie

Wanneer kunnen we het beste bellen?

Optioneel bericht

Professionele Hulp bij jouw Studiekeuze

Plan een intakegesprek

Wie zijn wij?

KeuzeSprong biedt een frisse blik van buitenaf bij het maken van jouw studiekeuze. Wil je echt verder komen in jouw studiekeuze in plaats van het afstruinen van Open Dagen?

Wil jij weten hoe je door de informatie van universiteiten kan prikken? Heb je voor je gevoel alles al gezien?

Dan is KeuzeSprong wat voor jou.

Wat bieden wij?

KeuzeSprong biedt een op maat gemaakt studiekeuzetraject. Een gemiddeld traject  bestaat uit 6 gesprekken van gemiddeld 60 tot 90 minuten. Hiernaast krijg je opdrachten en doe je onze eigen Fitch Test. Dit is een van de beste studiekeuzetesten van Nederland. 

Onze Methode

Traditionele programma’s richten zich te snel op studies en testresultaten. Wij kijken eerst naar jou. Bij ons is  krijg je meer zelfinzicht en gaat de studie ook echt ervaren. Hiernaast nemen we alleen klanten/trajecten waarvan we 100% zeker weten dat we ze kunnen helpen. 

Tarieven

De kosten van 1 studiekeuzegesprek bedragen € 85,- exclusief BTW. Ter indicatie: de kosten van een gemiddeld traject (inclusief testen en opdrachten) bedraagt € 735,-. Uiteraard blijft hoogwaardige studiekeuzebegeleiding maatwerk.

De Locaties

De locaties van onze Studiekeuzebegeleiding zijn: Utrecht, Dordrecht, Gorinchem, Den Bosch, Eindhoven, Geldrop en Tiel. Al onze locaties zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Contact Opnemen