Tarieven van de studiekeuzebegeleiding |
KeuzeSprong

Onze Tarieven

De onderstaande trajecten geven een goed beeld van de kosten van onze studiekeuzebegeleiding. Onze begeleiding blijft echter maatwerk. Niet elk traject is hetzelfde. De trajecten (en gesprekken) worden altijd afgestemd op jouw behoeftes. 

 
tarieven studiekeuzebegeleiding pakket hart

Plus

€ 1.079,-

incl. btw

+ 8 uur Studiekeuze coaching
+ Opdrachten
+ 2 Fitch-testen
+ Gericht op: Faalangst/perfectionisme

Met de extra twee uur aan coaching gaan we in op wat jou in de weg staat bij het maken van een studiekeuze. We zetten extra tools in om het onderste uit de kan te halen. 

tarieven studiekeuzebegeleiding pakket ster

Premium

€ 819

incl. btw

+ 6,5 uur Studiekeuze coaching
+ Opdrachten
+ 2 Fitch-testen

Binnen 5 gesprekken begeleidingen wij jou naar een passende studiekeuze. Na de begeleiding heb je een 1 studie die echt bij jou past. Kortom: Je bent klaar voor de toekomst!

tarieven studiekeuzebegeleiding pakket plus

Basis

€ 509

incl. btw

+ 3,5 uur Studiekeuze coaching
+ Opdrachten
+ 2 Fitch-testen

In 3 gesprekken krijg jij een shortlist van 10 mogelijke studies. Met deze lijst, de Fitch-test en al onze tips ga je zelf verder om uiteindelijk de studie te kiezen die het best bij jou past.

verslagen traject Extra Mogelijkheid: Trajectverslag

Wilt u als ouder op de hoogte worden gehouden van de vorderingen van de studiekeuzebegeleiding? Dan is het mogelijk om een uitgebreid verslag te ontvangen van alles wat is besproken. De kosten voor deze service bedragen slechts € 60,50 inclusief BTW.

 

icon-fiscaal-aftrekbaarheidStudiekeuzebegeleiding is Fiscaal Aftrekbaar

Wist jij dat studiekostenbegeleiding fiscaal aftrekbaar is? Door de studiekostenbegeleiding op te geven bij de jaarlijkse inkomstenbelasting heb jij een extra aftrekpost waarmee jij tussen de +/- € 178,- en € 254,- kan besparen op de begeleiding. Hierdoor is onze begeleiding dus extra voordelig!
Leer meer

 

Dit is wat klanten over KeuzeSprong zeggen 

 

foto review demi keuzesprong

Demi

Duidelijke en persoonlijke hulp. Het maken van een studie keuze is heel lastig. De begeleiding is erg persoonlijk en erg flexibel. Super ervaring!

foto bram keuzesprong

Bram

Goede hulp en begeleiding gehad. Alle verslagen, tests en opdrachten heel duidelijk en overzichtelijk aangeleverd gekregen. Top!

foto sil keuzesprong

Sil

Heb je hulp nodig bij het nemen van je studiekeuze is dit bedrijf zeer zeker aan te raden. Het bedrijf vind het namelijk daadwerkelijk belangrijk dat je goede hulp krijgt.

 

Veelgestelde Vragen 

Extra Mogelijkheid: Trajectverslag

Wilt u als ouder op de hoogte worden gehouden van de vorderingen van de studiekeuzebegeleiding? Dan is het mogelijk om een uitgebreid verslag te ontvangen van alles wat is besproken. De kosten voor deze service bedragen slechts € 60,50 inclusief BTW.

Wordt meer/minder begeleiding ook in rekening gebracht?

Bij de start van de begeleiding krijg je altijd een offerte waarin precies staat aangegeven hoeveel gesprekken wij denken dat er nodig zijn voor jouw begeleiding. Indien gaandeweg toch blijkt dat er meer/minder gesprekken nodig zijn dan zal dit uiteraard op tijd worden aangegeven. 

Is er bij jullie ook de mogelijk voor een betalingsregeling?

Ja, dit is mogelijk. Geef dit aan bij het aanmeldingsformulier. Hierna wordt er in onderling overleg bekeken hoe de betalingsregeling eruit komt te zien. Dit maakt het mogelijk om het traject over langere tijd terug te betalen. 

Kan ik de begeleiding kosteloos stoppen/omzetten?

Alle trajecten zijn kosteloos te upgraden/downgraden of stop te zetten. Hiervoor brengen wij nooit extra kosten in rekening. Onze begeleiding is op-maat en als je zelfstandig verder kan met je studiekeuze is dat alleen maar mooi! 

Is het bij jullie ook mogelijk om een versneld traject te volgen?

Het is bij ons mogelijk om ook een versneld traject te volgen. Geef dit aan in het aanmeldingsformulier. Er wordt door ons echter wel gekeken of een versneld traject realistisch en haalbaar is (en of we onze kwaliteit kunnen garanderen). 

Hoe ziet de verdere aanmeldingsprocedure eruit?

Nadat je je hebt aangemeld nemen we telefonisch contact op om een intakegesprek in te boeken en/of jouw vragen te beantwoorden. Na het intakegesprek ontvang je altijd een offerte en gespreksverslag. De begeleiding start pas als jij dat aangeeft.