Waarom studiekeuzebegeleiding?

studiekeuzebegeleiding-waarom
Waarom Studiekeuzebegeleiding belangrijk is

Waarom studiekeuzecoaching als toch 1 op de 3 mensen na 20 jaar werk doet dat weinig te maken heeft met de eerder gevolgde studie? Ja, waarom eigenlijk?

Tijdens een studie en de beroepen die volgen leer je eigenlijk pas echt wat je interessant werk vindt en in welke omgeving en criteria je dat wilt doen. Welke talenten van jezelf je wilt inzetten voor studie/beroep en welke je liever voor je hobby gebruikt.

Het doel van mijn studiekeuzecoaching is dan ook niet het kiezen van een opleiding en bijpassend beroep voor de rest van je leven. Waarschijnlijk als je dit leest, denk je bij jezelf dat jij dat ook niet zoekt. Wat mijn coaching wel voor jou kan betekenen is dat je leert welke talenten je NU bezit, waar je goed in bent en welke criteria je NU hebt voor een opleiding en beroep. Door deze coaching sta je daar NU bij stil en kies je voor een studie en eventueel beroep waar je op dit moment volledig achterstaat. Dit vooral omdat je door de studiekeuzecoaching daar grondig onderzoek naar gedaan hebt en door de gesprekken met KeuzeSprong uiteindelijk de sprong gaat wagen!

Dit betekent niet dat je aan deze coaching alleen nu wat hebt, want doordat je er nu uitvoerig mee bezig bent onder begeleiding, worden toekomstige studie- en loopbaankeuzes gemakkelijker te maken, omdat je al veel voorwerk hebt gedaan!

Nieuwsgierig naar het artikel waarin dit beschreven staat? Klik hier op!

Wil je ook aan de slag om achter jouw meest passende studie te komen? Vul dan het onderstaande contactformulier in voor een gratis intakegesprek:

[contact-form-7 404 "Not Found"]