Open Avonden van 2013

universiteit-studiekeuzebegeleiding
Open Avond Studiekeuzebegeleiding

Op aankomende dinsdagavond sta ik weer op de open dag van de Hogeschool van Amsterdam, faculteit Maatschappij en Recht (Wibautstraat 80-86).
Als je geïnteresseerd bent in de opleidingen van de HvA en/of met mij wilt praten over je studiekeuze, lees er dan hier meer over.

Studiekeuzehulp open avond

Tijdens deze open avond is het restaurant (begane grond) ingericht als studiekeuzeplein. KeuzeSprong heeft een aantal opdrachten gemaakt om jou op weg te helpen bij het kiezen van een studie. Deze opdrachten zijn vooral gericht op het geven van handvatten bij het maken van je studiekeuze. Als studiekeuzecoach kan ik je ondersteunen bij de opdrachten en tests om dichterbij het maken van een studiekeuze te komen.

Studiekeuze Workshop

Als je behoefte hebt aan meer dan tips, dan kan je je inschrijven voor een speciale studiekeuze workshop. Deze wordt gehouden op de HvA zelf en duurt 3 uur (een dagdeel). In deze workshop gaan we ervoor zorgen dat jij achter jouw kwaliteiten, interesses, valkuilen etc. komt die van toepassing zijn voor je studiekeuze. Ook maken we de overgang naar het oriënteren en stellen we een plan op hoe jij bij je studiekeuze kan komen. Al met al een workshop die je goed op weg helpt bij het kiezen van een opleiding!

Tot de 23e op de HvA!